Producator REAL INVEST Srl cauta distribuitori / firme constructii pentru piata desfacere produs termoizolant aKtivTHERM

Scrisoare de prezentare Real Invest - fisier .doc

Doamnelor și domnilor,

Firma noastră REAL INVEST a fost înființată în anul 2006, avand ca obiect de activitate importul si exportul materialelor de constructii, axandu-se in principal pe segmentul materialelor de termoizolatie.

REAL INVEST este membru al Camerei de Comert si Industrie Bilaterale Romania-Cehia, avand de asemenea colaborari si cu alte asociatii, companii sau autoritati publice cu referire la domeniul constructiilor.
Incepand cu anul 2011
REAL INVEST srl s-a specializat in fabricarea produselor de izolatie ultrasubtire pentru interior - aKtivTHERM® si furnizeaza produse complementare, toate combinate sub denumirea "sistemul aKtivTHERM®

 

Produsul aKtivTHERM® a fost dezvoltat pe parcursul a mai multor ani cu ajutorul tehnologiei 3M, avand in compozitie un continut ridicat de microsfere de sticla 3M, cu proprietati termoizolante si termoreflectante intr-un strat mai subtire de 1,0 mm. Acest produs este conceput pentru a fi aplicat pe suprafata interioara a oricarui material, oferind confort termic excelent si eliminand condensul printr-o combinatie unica de termoreflexie si izolare termica.

Izolatia termica aKtivTHERM® ofera sectorului privat, sectoarelor comerciale, publice si industriale o solutie eficienta de crestere a performantei energetice a cladirilor, masinilor si echipamentelor, pentru a imbunatati confortul termic in locuinte si la locurile de munca, precum si pentru indepartarea permanenta a igrasiei si mucegaiului.

Experienta noastra pe termen lung cu acest tip de izolare termica ne pemite sa furnizam o expertiza tehnica detaliata si aplicarea de produse specifice pentru clientii nostri in viata de zi cu zi.

Compania noastra reprezenta suportul logistic, tehnic si promotional pentru reteaua nationala de distribuitori aKtivTHERM® . Produsele noastre sunt distribuite in toata tara, departamentul nostru de vanzari acoperind toate judetele, fiind in permanenta la dispozitia clientilor care s-au convins de calitatea, performantele si utilitatea produsului nostru.

Actual suntem interesați să pornim și să dezvoltăm relații comerciale cu distribuitori interesati sa promoveze produsele noastre. Alte informatii suplimentare le veți găsi pe site-ul nostru: www.aktivtherm.ro

Așteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră.

Cu stima,
Aurora Tuluc
Director General

SC Real Invest SRL, Bucuresti Romania
www.aktivtherm.ro

Tel.: +4 031 4329734

Mobil: +4 0755 115 116
e-mail:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 
Sigla

Veniti in ROMANIA

Utile

uniunea cemerelor bilaterale
ambasada praga
Ambasada cehiei in romania
ambasade
1000 de ganduri pentru Europa
afaceri
departamentul pentru romanii de pretutindeni
expo Shanghai 2010

Parteneri

Apollon Imobiliare
Asociatia romana de standardizare
Portal imobiliare bucuresti
organizator
organizator networth
Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Acces membri

Camera de comert si industrie Romania Cehia - filiala Bacau