Oportunitate de afaceri - cautam distribuitori ERECTAN - supliment alimentar, performanta sexuala barbati

ERECTAN 400mg - Contributie rapida la performanta sexuala a barbatilor. In mod absolut natural si fara efecte adverse.
erectan-capsule-erectie-barbatiSupliment alimentar, Erectan 400 mg contine o combinatie unica de cinci aminoacizi proprii corpului uman cu o influenta pozitiva asupra formarii NO (oxidului de azot), care este principalul catalizator al erectiei.

Recomandări pentru utilizarea Erectan ® 400 mg capsule


Erectan gel intim - Gel lubrifiant stimulator (50ml).Gel lubrifiant pe baza de apa avand in compozitie substante stimulative pentru o circulatie sanguina perfecta.

Erectan ® gel EXCLUSIVE INTIM GEL a revoluționat piata produselor pentru stimularea și întreținerea unei erecții perfecte. Imediat după introducerea sa a fost cotat drept unul dintre cele mai bune geluri lubrefiante pe bază de de apă de pe piață.

Rezultatul cresterii fluxului sanguin este o erectie suficient de ferma pentru barbati dar cu efecte resimtite si de catre femei care, in urma stimularii produse de catre gel, vor simti o excitare mult mai pronuntata.

Acesta conţine substanţe de stimulare care îmbunătăţește circulația sanguină la nivelul organelor genitale. Rezultatul este asigurarea unei erecții suficient de puternice la bărbaţi dar cu efecte resimțite și de către femei care, în urma stimulării produse de către gel, vor simți o excitare mult mai pronunțată.

Gel exclusiv intime (50ml)

Dupa aplicarea gelului pe suprafețele intime, veţi simţi un sentiment plăcut, uşor de încălzire. Este reacția de răspuns la absorbţia substanţelor care are drept rezultat asigurarea unei circulații sanguine perfecte la nivelul organelor genitale. Din compoziţia lubrifiantului evidențiem două substanţe esenţiale: aminoacidul L-Arginin – a căror efecte sunt descrise in detaliu la tabletele Erectan ® 400 mg capsule şi KH - acidul hialuronic, care este cunoscut sub numele de "molecula tinereții" pentru proprietățile sale regenerative și hidratante. Combinația acestora, împreună cu alte substanțe de completare, fac ca în prezent EXCLUSIVE INTIM GEL să fie cel mai bun gel lubrefiant pe bază de apă de pe piață.

 

Ambalaj de lux un cadou perfect pentru adulţi

Erectan ® EXCLUSIVE INTIM GEL este umplut într-un flacon argintiu airless (fara aer), din care conţinutul este împins afară pe principiul pistonului vacuumatic. Aerul nu pătrunde în interiorul flaconului astfel încât gelul poate să conţină doar un un minim absolut necesar de conservanți chimici. Mecanismul dozator asigură în același timp o utilizare comodă și igienică. Pe baza sugestiilor clienților, din octombrie 2011 am înlocuit ambalajul original, cu o casetă nouă,de lux,ranforsată și care corespunde acum pe deplin calitații gelului intim.

O denumire provocatoare. O caseta de lux. Un flacon argintat airless. Gel stimulativ revoluţionar. Un miros desăvărșit. Cunoașteți un alt cadou mai bun?


Detalii si informatii suplimentare puteti obtine la sediul CCIRC - Filiala Bacau
Secretar General: Alexandra MOCANU
Tel: 0745.16.11.11
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 
Sigla

Veniti in ROMANIA

Utile

uniunea cemerelor bilaterale
ambasada praga
Ambasada cehiei in romania
ambasade
1000 de ganduri pentru Europa
afaceri
departamentul pentru romanii de pretutindeni
expo Shanghai 2010

Parteneri

Apollon Imobiliare
Asociatia romana de standardizare
Portal imobiliare bucuresti
organizator
organizator networth
Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Acces membri

Camera de comert si industrie Romania Cehia - filiala Bacau