Oportunitati de afaceri
Producator REAL INVEST Srl cauta distribuitori / firme constructii pentru piata desfacere produs termoizolant aKtivTHERM

Scrisoare de prezentare Real Invest - fisier .doc

Doamnelor și domnilor,

Firma noastră REAL INVEST a fost înființată în anul 2006, avand ca obiect de activitate importul si exportul materialelor de constructii, axandu-se in principal pe segmentul materialelor de termoizolatie.

REAL INVEST este membru al Camerei de Comert si Industrie Bilaterale Romania-Cehia, avand de asemenea colaborari si cu alte asociatii, companii sau autoritati publice cu referire la domeniul constructiilor.
Incepand cu anul 2011
REAL INVEST srl s-a specializat in fabricarea produselor de izolatie ultrasubtire pentru interior - aKtivTHERM® si furnizeaza produse complementare, toate combinate sub denumirea "sistemul aKtivTHERM®

Citeşte mai mult... [Producator REAL INVEST Srl cauta distribuitori / firme constructii pentru piata desfacere produs termoizolant aKtivTHERM]
 
Tordes Com - Cauta distribuitori filtre apa. Piata desfacere: Romania si Republica Moldova

DORITI SA FITI SANATOSI? FOLOSITI ACUM FILTRU PENTRU APA TORDES.
Filtru ce curata si mineralizeaza apa. Apa vie este apa bogata in minerale.

V-ati saturat de apa tulbure, plina de clor si cu miros urat?
Impreuna cu TORDES primiti acasa cea mai gustoasa si folositoare apa pentru organism, identica cu cea de izvor.

Detalii si informatii suplimentare puteti obtine la sediul CCIRC - Filiala Bacau

Citeşte mai mult... [Tordes Com - Cauta distribuitori filtre apa. Piata desfacere: Romania si Republica Moldova]
 
Producator Adfi-Serv Com SRL cauta colaboratori piata desfacere: cazi hidromasaj, piscine, saune. lucrari de reamenjare

Descrierea firmei PACIFIC Adfi-Serv Com SRL:
Producator Cazi de baie simple sau cu hidromasaj, Piscine monobloc din fibra de sticla echipate cu sisteme de Curatare, Filtrare si Recirculare a apei.
Executie blaturi de baie si bucatarie din Corian.
Lucrari de Reamenajare in Baie si Bucatarie cu Corian

Producator si distribuitor de produse tehnice sanitare:
- cazi de baie simple, din acryl, dotate cu hidromasaj, cabine de dus, saune din fibra de sticla, piscine si minipiscine (exterioare si interioare), chiuvete de bucatarie din acryl, sisteme de hidro-aeromasaj, mobilier pentru gradina din fibra de sticla placi plane si ondulate din fibra de sticla pentru acoperisuri, garduri si amenajari diverse;
- alte obiecte din fibra de sticla: fose septice, tobogane, cabine/chiosc pentru vanzari, cutii postale, panouri de baschet, table pentru scoli, mese pentru piata-vanzari, banci stradale si pentru stadioane, sali de spectacole si de asteptare in aeroporturi, gari, etc

Piata de desfacere: Europa Centrala/Est

"Produsele oferite de noi sunt din materiale de cea mai buna calitate, provenind de la firme de prestigiu pe plan mondial si european."
Detalii pe site-ul: http://www.pacificstore.ro

Detalii si informatii suplimentare puteti obtine la sediul CCIRC - Filiala Bacau
Secretar General: Alexandra MOCANU
Tel: 0745.16.11.11
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
Se cauta distribuitori Antiethanol AE07® - Bautura (elixir) , antimahmureala

Antiethanol AE07® - Leac impotriva mahmurelii
AntiEthanol 07 si-a facut intrarea oficială pe piaţa din România în cadrul FORZA ZU – cel mai mare eveniment de karaoke organizat vreodată în aer liber, realizat de RADIO ZU în Piaţa Sfatului din Braşov – unde toţi cei prezenţi au avut ocazia să deguste una din cele 5,000 de doze de AntiEthanol 07, puse la dispoziţie de compania importatoare.

Produsul se comercializeaza in varianta simpla sau in varianta cu cofeina. Are un gust asemanator energizantelor de pe piata pentru a fi usor de mixat cu bauturile alcoolice dar nu da efectele secundare nocive ale energizantelor, nu ataca ficatul ci, dimpotriva, il protejeaza.
AntiEthanol AE07 combate toate reactiile secundare ale consumului de alcool – dureri de cap, ameteli, greata, varsaturi, oboseala!

AE07®
este primul produs xddin categorie distribuit in Romania, el targetand un sector inca neexploatat in tara. Astfel, AntiEthanol 07 este, conform reprezentantilor companiei, singurul produs de acest tip ce nu afecteaza sanatatea, ci ajuta la functionarea corecta a organismului dupa consumul de bauturi alcoolice.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul http://www.anti-ethanol.ro

Detalii si informatii suplimentare puteti obtine la sediul CCIRC - Filiala Bacau
Secretar General: Alexandra MOCANU
Tel: 0745.16.11.11
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 
Coppini S.R.L cauta distribuitori - produse Coppini

in constructie

 
Oportunitate de afaceri - cautam distribuitori ERECTAN - supliment alimentar, performanta sexuala barbati

ERECTAN 400mg - Contributie rapida la performanta sexuala a barbatilor. In mod absolut natural si fara efecte adverse.
erectan-capsule-erectie-barbatiSupliment alimentar, Erectan 400 mg contine o combinatie unica de cinci aminoacizi proprii corpului uman cu o influenta pozitiva asupra formarii NO (oxidului de azot), care este principalul catalizator al erectiei.

Recomandări pentru utilizarea Erectan ® 400 mg capsule


Erectan gel intim - Gel lubrifiant stimulator (50ml).Gel lubrifiant pe baza de apa avand in compozitie substante stimulative pentru o circulatie sanguina perfecta.

Erectan ® gel EXCLUSIVE INTIM GEL a revoluționat piata produselor pentru stimularea și întreținerea unei erecții perfecte. Imediat după introducerea sa a fost cotat drept unul dintre cele mai bune geluri lubrefiante pe bază de de apă de pe piață.

Rezultatul cresterii fluxului sanguin este o erectie suficient de ferma pentru barbati dar cu efecte resimtite si de catre femei care, in urma stimularii produse de catre gel, vor simti o excitare mult mai pronuntata.

Acesta conţine substanţe de stimulare care îmbunătăţește circulația sanguină la nivelul organelor genitale. Rezultatul este asigurarea unei erecții suficient de puternice la bărbaţi dar cu efecte resimțite și de către femei care, în urma stimulării produse de către gel, vor simți o excitare mult mai pronunțată.

Gel exclusiv intime (50ml)

Citeşte mai mult... [Oportunitate de afaceri - cautam distribuitori ERECTAN - supliment alimentar, performanta sexuala barbati]
 


Sigla

Veniti in ROMANIA

Utile

uniunea cemerelor bilaterale
ambasada praga
Ambasada cehiei in romania
ambasade
1000 de ganduri pentru Europa
afaceri
departamentul pentru romanii de pretutindeni
expo Shanghai 2010

Parteneri

Apollon Imobiliare
Asociatia romana de standardizare
Portal imobiliare bucuresti
organizator
organizator networth
Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Acces membri

Camera de comert si industrie Romania Cehia - filiala Bacau