Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia a primit atestarea oficiala din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Bucureşti, 8 decembrie 2011 – Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia a primit din partea Camerei de Comert a Romaniei atestarea oficiala, in cadrul unui eveniment ce a avut loc in Aula Candelabrelor din Palatul Camerei de Comert.

La acest eveniment au participat presedintii celor 34 de Camere de Comert Bilaterale, sefii misiunilor diplomatice ale statelor respective, presedinti ai unor camere judetene, alti membri ai Corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, reprezentanti ai mediului de afaceri.

In cardul ceremoniei au participat din partea Republicii Cehia, Excelenta Sa, Domnul Ambasador Jiři Šitler, Excelenta Sa, Domnul Juraj Chmiel, Adjunctul Ministrului Agriculturii Republicii Cehe si Excelenta Sa, Atasatul Economic al Ambasadei Cehiei, Domnul Pavel Stiegler, care i-au inmanat Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Romania-Cehia, Domnului Ec. Emil Duma, Atestatul Oficial si Insigna de Aur a Sistemului Cameral de Comert.

Pentru noi, este un nou început. Din 83 de organizaţii care se autointitulau camere de comerţ bilaterale, astăzi au rămas valide, legale şi valabile 34 de organizaţii, prezente la acest eveniment.” a decalarat Excelenţa Sa, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, dl avocat Mihail M. Vlasov.

În România, Sistemul Camerelor de Comerţ este alcătuit din Camera Naţională, CCI judeţene şi Camerele bilaterale. Noutatea este că în ţara noastră, nu poate exista decât o singură cameră bilaterală între România şi un stat străin. „Toate organizaţiile care nu îndeplinesc condiţiile legii urmează a fi reziliate”, a punctat Preşedintele Camerei Naţionale.

Foto:

 

 
Sigla

Veniti in ROMANIA

Utile

uniunea cemerelor bilaterale
ambasada praga
Ambasada cehiei in romania
ambasade
1000 de ganduri pentru Europa
afaceri
departamentul pentru romanii de pretutindeni
expo Shanghai 2010

Parteneri

Apollon Imobiliare
Asociatia romana de standardizare
Portal imobiliare bucuresti
organizator
organizator networth
Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Acces membri

Camera de comert si industrie Romania Cehia - filiala Bacau