Zilele Horticole Bucurestene - Zilele Cehiei, 24 mai 2012

Tags: zilele cehiei, camere de comert cehia, ambasada republicii cehiei, republica ceha
Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia are deosebita placere de a va invita la evenimentul - "Zilele Horticole Bucurestene - Zilele Cehiei", eveniment organizat de Amabasada Republicii Cehia in Romania.
Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti, impreuna cu partenerii ei, a organizat in data de 24 mai 2012 in Bucuresti Zilele Horticulturii Bucurestene – Florshow – Ziua Cehiei.

Citeşte mai mult... [Zilele Horticole Bucurestene - Zilele Cehiei, 24 mai 2012]
 
Primul adjunct al ministrului afacerilor externe al Republicii Cehe a vizitat Romania

Tags: ministrul afacerilor externe, cehia, jiri schneider, andrei marga

Primul adjunct al ministrului afacerilor externe al Republicii Cehe Jiří Schneider a vizitat România în zilele de 24-25 mai 2012. A fost primit de ministrul afacerilor de externe al României Andrei Marga şi a avut întrevederi cu secretarii de stat din ministerul român de externe Luminiţa Odobescu şi Bogdan Aurescu.

Citeşte mai mult... [Primul adjunct al ministrului afacerilor externe al Republicii Cehe a vizitat Romania]
 
Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia a primit atestarea oficiala din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Bucureşti, 8 decembrie 2011 – Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia a primit din partea Camerei de Comert a Romaniei atestarea oficiala, in cadrul unui eveniment ce a avut loc in Aula Candelabrelor din Palatul Camerei de Comert.

La acest eveniment au participat presedintii celor 34 de Camere de Comert Bilaterale, sefii misiunilor diplomatice ale statelor respective, presedinti ai unor camere judetene, alti membri ai Corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, reprezentanti ai mediului de afaceri.

In cardul ceremoniei au participat din partea Republicii Cehia, Excelenta Sa, Domnul Ambasador Jiři Šitler, Excelenta Sa, Domnul Juraj Chmiel, Adjunctul Ministrului Agriculturii Republicii Cehe si Excelenta Sa, Atasatul Economic al Ambasadei Cehiei, Domnul Pavel Stiegler, care i-au inmanat Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Romania-Cehia, Domnului Ec. Emil Duma, Atestatul Oficial si Insigna de Aur a Sistemului Cameral de Comert.

Citeşte mai mult... [Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia a primit atestarea oficiala din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei]
 
Brandul turistic al Romaniei

"Va invitam sa explorati gradina din Carpati"! Acesta este indemnul catre straini al Ministerului Turismului, care a lansat la Shanghai mult asteptatul brand turistic al Romaniei.
Dupa cum spun reprezentantii Ministerului Turismului, brandul este sustinut de un element grafic "puternic ancorat in natura si traditia romaneasca, completat de o invitatie adresata publicului tinta".
Conform Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, simbolul grafic sugereaza "varietatea formelor de relief specifice Romaniei si trimite la elementele primordiale pamant-apa, natura salbatica, aventura si dinamism."

Citeşte mai mult... [Brandul turistic al Romaniei]
 
Conferinta Internationala - CIEI, Energy Day 2011

Conferința Internațională de Energetică Industrială, CIEI - este o manifestare științifică de tradiție, organizată, o dată la doi ani, de către Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Inginerie, Catedra de Energetică și Inginerie Electrică
Este o conferință deschisă specialiștilor din unitățile de învățământ superior, cercetare, proiectare, exploatare, intreținere, producătorilor de echipamente/produse si furnizorilor de servicii din domeniul producerii, transportului, distribuției și consumului de energie electrică si termică. 
Conferința este organizată sub egida Comitetului Național Român al CIGRE, în ideea reunirii specialiștilor interesați in schimbul de opinii, idei, soluții si realizări de ultimă oră,  aplicabile în  domeniul energetic.
Prima zi a ediției a VIII-a a conferinței CIEI, Energy Day 2011, face parte din programul european EU Sustainable Energy Week (EUSEW).

Citeşte mai mult... [Conferinta Internationala - CIEI, Energy Day 2011]
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Sigla

Veniti in ROMANIA

Utile

uniunea cemerelor bilaterale
ambasada praga
Ambasada cehiei in romania
ambasade
1000 de ganduri pentru Europa
afaceri
departamentul pentru romanii de pretutindeni
expo Shanghai 2010

Parteneri

Apollon Imobiliare
Asociatia romana de standardizare
Portal imobiliare bucuresti
organizator
organizator networth
Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Acces membri

Camera de comert si industrie Romania Cehia - filiala Bacau