Zilele Horticole Bucurestene - Zilele Cehiei, 24 mai 2012

Tags: zilele cehiei, camere de comert cehia, ambasada republicii cehiei, republica ceha
Camera de Comert si Industrie Romania-Cehia are deosebita placere de a va invita la evenimentul - "Zilele Horticole Bucurestene - Zilele Cehiei", eveniment organizat de Amabasada Republicii Cehia in Romania.
Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti, impreuna cu partenerii ei, a organizat in data de 24 mai 2012 in Bucuresti Zilele Horticulturii Bucurestene – Florshow – Ziua Cehiei.

In cadrul acestei actiuni a avut loc o festivitate de plantare a unei alei de tei, sadita in cinstea lui Vaclav Havel si a tuturor luptatorilor pentru libertate si democratie. Uniunea Pepinierelor din Republica Ceha va pune la dispozitie materialul saditor aferent acestei ocazii. Pe langa acest eveniment, va mai avea loc un seminar cu participare ceha, ocazie in ceea ce priveste schimbul de know-how, obtinerea de noi informatii si legarea de contacte cu parteneri din domeniul horticulturii din Cehia.
Au fost prezenti la aceasta actiune consilieri pentru spatii verzi din cadrul primariilor municipale, arhitecti peisagisti, profesori universitari si companii din domeniul horticulturii.

Zilele Cehiei - Program Florshow - descarca fisier pdf.

 

 
Sigla

Veniti in ROMANIA

Utile

uniunea cemerelor bilaterale
ambasada praga
Ambasada cehiei in romania
ambasade
1000 de ganduri pentru Europa
afaceri
departamentul pentru romanii de pretutindeni
expo Shanghai 2010

Parteneri

Apollon Imobiliare
Asociatia romana de standardizare
Portal imobiliare bucuresti
organizator
organizator networth
Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare

Acces membri

Camera de comert si industrie Romania Cehia - filiala Bacau